به گزارش خبرنگار مهر، منصور غلامی پیش از ظهر شنبه در مراسم افتتاح و کلنگ زنی پروژههای عمرانی دانشگاه اصفهان در تالار پیامبر اعظم این دانشگاه، ضمن گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی با بیان اینکه از سال ۵۸ که دانشجوی این دانشگاه بودم تاکنون تحولات عظیمی در این دانشگاه اتفاق افتاده است، اظهار داشت: همچنان نیز ظرفیتهای این دانشگاه به ما یادآور میشود که باید پروژههای ماندگاری در دانشگاه اصفهان اجرایی شود.
وی با بیان اینکه دانشگاه اصفهان از جمله دانشگاههای بین المللی کشور است، تصریح کرد: این دانشگاه از ظرفیت دانشجویی و هیئت علمی بالایی برخوردار است و از این رو این دانشگاه نیاز به فناوری و علم و دانش به خارج را در کشور برطرف کرد.
بهبود فرایند آموزشی کشور در دستور کار است
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه بهبود فرایند آموزشی در کشور در دستور کار است، ابراز داشت: در این زمینه تربیت نیروهای متخصص و مجهز به دانش روز همواره مورد توجه است.
وی با بیان اینکه از دهه دوم انقلاب در دانشگاهها اقدامات پژوهشی در دستور کار قرار گرفته است، اضافه کرد: در این زمینه اگر در جایگاه ۱۵ تولید علم دنیا هستیم این نشان از کار جهادی در دانشگاههای کشور است و این در حالی است که محدودیتهای تولید علم در کشور بسیار زیاد است.
غلامی با بیان اینکه برای تبدیل علم و دانش به ثروت راه اندازی شهرکهای علمی و تحقیقاتی در دستور کار قرار گرفت، گفت: در حال حاضر ۱۹۵ مرکز رشد و ۴۵ پارک علم و فناوری در کشور راه اندازی شده است که حاصل برنامه ریزی تبدیل علم به ثروت شده است.
همه شهروندان نسبت به تولید محصولات فناورانه توجه داشته باشد
وی با تاکید بر اینکه همه شهروندان باید نسبت به اهمیت تولید محصولات فناورانه پی ببرند، افزود: اگر قرار است سرمایه گذاری انجام شود باید برای به فعالیت درآوردن یافتهها و آموختههای دانشجویان هزینه شود.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه توجه دولت نسبت به کمک به مراکز علمی وجود دارد، ادامه داد: امیدواریم محدودیتهایی که همه مطلع هستیم از پیش پای ما برداشته شود.
وی با تاکید بر اینکه مجلس باید نگاه حمایتی به دانشگاهها داشته باشد، ابراز داشت: ضروری است در برنامه هفتم توسعه مراکز علمی و فناورانه مشارکت بیشتری داشته باشند.
نظر شما